Uitjes in Deventer ®

Een leuk dagje weg tijdens je bedrijfsuitje, familie uitje of vrijgezellenfeest? Uitjes in Deventer ® biedt je de Koldertocht

Groepsuitje KoldertochtEen hilarische stadswandeling tijdens je vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, groepsuitje of familie uitje. Zo kunnen we de Koldertocht wel beschrijven. Dit is de enige échte ludieke stadswandeling van Nederland!


Wat is een Koldertocht?
Een stadswandeling saai? Deze ludieke stadswandeling echt niet.
Een acteur/actrice neemt je mee op een hilarische ontdekkingstocht door de binnenstad. Behalve de broodnodige, maar echt wel interessante (en historische) informatie, krijg je gratis en voor niets nog een hoop overbodige informatie over van alles en nog wat toe.
Maar je mag alles weer vergeten hoor! Na anderhalf uur ben je vrienden voor het leven met deze sympathieke stadsgids.
En het leuke is, speelt de acteur nou een rol of toch niet?

Een belevenis van 1,5 uur waarbij lekker veel gelachen mag worden om en met deze vrolijke stadsgids.


Wat je moet weten over de Koldertocht

Aantal deelnemers en prijs  Basiskosten t/m 12 personen 240,00 euro incl. btw
 Dit bedrag berekenen we ook bij groepen die bestaan uit minder dan 12 personen
Extra deelnemers  € 20,00 p.p. incl. btw
Reserveringskosten  1x € 19,50 incl. btw per boeking
Duur  Max. 1,5 uur
Waar Alkmaar, Almelo, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Doesburg, Doetinchem, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Enkhuizen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Hilversum, Hoorn, Kampen, Leeuwarden, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Volendam, Zutphen, ZwolleMeer info?
Bel 085-4019764 of mail info@uitjesindeventer.nl 

Boek dit uitjeOok leuk om te doen

Groepsuitje crazy 88 Crazy 88
   

De Koldertocht was in één woord: geweldig! In meerdere woorden: ontzettend leuk, leerzaam, ontspannen, ludiek. lachwekkend. Een absolute aanrader!

Kostencentrum Waalwijk
5 sterren

We hebben erg veel plezier gehad. Complimenten aan de actrice, want ze deed het echt leuk. Iedereen heeft veel gelachen om haar fratsen. Ook de wisseling van restaurants was een goed idee, zo heeft iedereen uiteindelijk gezellig met elkaar kunnen bijpraten. Het was goed georganiseerd! Bedankt!
Sonja Middelhuis
5 sterren

Bedankt voor de meer dan vermakelijke stadswandeling van afgelopen vrijdag! Unaniem waren we het er over eens dat het gezellig, leuk en erg grappig was. Tocht een hele opgave om stoffige boekhouders en IT-nerds aan het lachen te krijgen.
Uitjes in Holland, succes met het vermaken van mensen!
Unicarriers Netherlands
5 sterren

We hebben een geweldige middag gehad met veel wetenswaardigheden over Haarlem. Leuk, leuk, leuk!
Voortaan in iedere stad een Koldertocht. Wij zijn fan!
Slachtofferhulp Nederland
5 sterren

De actrice tijdens onze Koldertocht was een ongekend acteertalent. Haar typetje een briljante vinding, volslagen hilarisch. We hebben genoten van de Koldertocht onder begeleiding van deze waanzinnig grappige actrice. Van begin tot eind in haar rol, wat er ook gebeurt, wat iemand ook zegt, ze heeft overal een antwoord op. Ze heeft de gave om iedereen bij de les te houden. Absolute topper, voor herhaling vatbaar. Dat geldt trouwens ook voor de lunch, prima verzorgd en lekker eten. Bedankt!
ANWB Dispatch/Logistiek
5 sterren


Een hele leuke avond gehad!
Stichting Woningcorporaties Het Gooi en Omstreken
4,5 Sterren

Namens het hele gezelschap van de Gasunie willen we jullie heel hartelijk bedanken. Het enthousiasme en de vrolijkheid waarmee dit gepaard ging werkte behoorlijk aanstekelijk. Wij hebben al vaker een rondleiding in een stad gehad, maar over deze tocht hebben we het over misschien vijf jaar nog steeds. Binnen ons bedrijf, maar ook daar buiten zullen wij deze vorm van stadswandeling zeker aanbevelen. Tips hebben we niet vuur jullie, maar tops wel. Blijf vooral zo doorgaan, succes verzekerd!! Wij hebbn in ieder geval heel erg genoten.
Gasunie Nederland
5 sterren

Afgelopen zaterdag hebben we de Koldertocht door de binnenstad van Groningen gedaan met actrice Wilma. Het was super, wat een gek mens. Heel veel gelachen...schitterend. Genoten!
Saaie Mulder
4,5 Sterren


Top rondleiding gehad. De Koldertocht-gids was geweldig - een onvergetelijke indruk. Ze bleef super in haar rol en gaf moeiteloos een goede draai aan de bijdehante mannen in ons groepje.
DFS
5 sterren


Alles is prima verlopen. We hebben ontzettend veel plezier gehad tijdens de Koldertocht. De actrice heeft ons geweldig vermaakt; ze deed het perfect. Ook het eten en drinken en de service in het restaurant waren prima in orde.
Materials Technology Centre

5 sterren

 

Gisteren de Koldertocht gedaan. Een aanrader! Super acteur die er zelfs in slaagde om mij aan het lachen te brengen. En dat lukt niet iedereen! Veel info gekregen, maar niet op een droge manier. Na de tocht heerlijk gegeten. Een arrangement dat je niet wilt missen! We zijn zeer tevreden huiswaarts gekeerd. Jammer dat we maar maximaal vijf sterren mogen geven. De Koldertocht verdient een ster extra!
EVI
5 sterren


We hebben in het centrum afgesproken. Daar staat ze...onze gids...heel haar lichaam zwaait naar ons, wenkt ons, begroet ons. De lange groengeruite rok danst mee met haar enthousiaste bewegingen. Op haar rug een roze rugtas. Haar haren zijn gevangen met een rij felgekleurde bloemenspeldjes op haar voorhoofd. Een roze fluitje wiebelt om haar nek. Luidkeels worden we begroet. 'Joehoe, hierrrr ben ik, hierrrr moet je zijn! Dit belooft wat... Even later lopen we allemaal met een bloemenketting door de stad. Giechelig proberen wij de inhoudelijke geschiedkundige vragen die op ons afgevuurd worden te beantwoorden. Nee, wij weten niet in welk jaar, en welk ambacht en hoe de stenen van de bestrating daar komen. Ze gidst ons door de stad, langs monumenten en kerken. Hier spreekt iemand die kennis van zaken heeft. Lieve Koldertochtgids, dankjewel voor de informatieve, vrolijke rondleiding. Je hebt ons hart gestolen!
Familie Neppelenbroek
5 sterren


We hebben enorm genoten en gelachen tijdens deze Koldertocht. De actrice was bijzonder professioneel en bleef de hele tocht in haar rol. Zeer aan te bevelen als groepsuitje. Een onvergetelijke ervaring.
Loopgroep
4,5 Sterren


We hebben een geweldige middag in Haarlem gehad. Wat een ludieke manier om een stadswandeling te doen, heel verrassend en grappig. En heel toevallig had een ander koppel ook precies dezelfde dag geboekt, dus mochten we genieten van Hilda en Harriet. Hun samenspel was gewoon amusement ten TOP! Bedankt voor de fantastische middag.
Familie Schijf
5 sterren


Gistermiddag ons bedrijfsuitje gehad, een Koldertocht door de stad. Heel veel schik met elkaar gehad. Zou u dat aan de actrice willen doorgeven en haar de hartelijke groeten willen doen?
Heiderecht Advocaten
5 sterren