Uitjes in Deventer ®

Moordspelen voor binnen

Moordspelen

Ben je op zoek naar een leuke binnenactiviteit voor je vrijgezellenfeest, je weekendje weg op een vakantiepark of bedrijfsfeest?
 We bieden een aantal leuke doe-het-zelf binnenactiviteiten die je thuis, tijdens je verblijf in een vakantiepark of hotel, in een horecalocatie of in de bedrijfskantine kan spelen!

CrimeTime Moordspel spelen?

Uitjes in Holland biedt op maat gemaakte moordspelen vanaf minimaal  6 spelers. Je ontvangt per mail alle benodigde informatie en toegang tot een app.

Doel van het moordspel

Het doel van het moordspel is het vinden van de moordenaar onder de aanwezige spelers. In drie speelrondes kom je steeds meer te weten over de moord. Door elkaar te verhoren, sporen te analyseren en clues op te vragen worden raadsels opgelost en wordt het mysterie uiteindelijk ontrafeld.

Hoe speel je een moordspel?

Iedere speler krijgt een persoonlijk moorddossier. In het moorddossier staat informatie over de te spelen personage, het slachtoffer, vragen en verklaringen voor verhoor en een plattegrond van plaatst delict met sporen.Tijdens het moordspel gebruik je een app om antwoorden in te voeren, clues op te vragen en punten bij te houden. Je ontvangt per speelronde video uitleg.

Waar speel je het moordspel?

Het moordspel kan niet alleen thuis gespeeld worden maar ook bijvoorbeeld in een zelf te regelen  horecagelegenheid, jullie bedrijfskantine ofeen vakantiehuisje, een conferentieoord, hotel enz.

Wat heb je nodig?

Voor het moordspel heb je per deelnemer 1 mobieltje met internetverbinding nodig (een tablet mag natuurlijk ook).

Wat je moet weten over de moordspelen

Spelers 6 - 15 16-20 21-25 26-30 31-35 26-40
Prijs € 9,45 p.p € 174,95 € 219,95 € 264,95 € 319,95 € 359,95
Reserveringskosten €18,15 incl. BTW
Zelf meenemen 1 Mobieltje met internetverbinding per speler
Duur Maximaal 3 uur
Waar Overal in Nederland, Duitsland en België


De CrimeTime moordspelen

Moordspel-Foxy-Lady

Moordspel Foxy Lady

Tijdens een Miss dragqueen verkiezing wordt miss Lorelei Zucchini vermoord. Een van de prominente artiesten in het drag queen circuit. 
Wie van de aanwezige gasten is de moordenaar? Eén van de andere missen, de aanwezige pers of misschien toch het personeel van de Foxy Lady.
Weet jij deze moordzaak op te lossen?

Boek dit uitje

Moordspel Cafe de Nacht

Moordspel Cafe de Nacht

In de Amsterdamse Jordaan wordt de eigenaar van Cafe de Nacht vermoord. De aanwezige rechercheur tast nog in het duister over het motief van moord. Maar hij heeft wel een aantal verdachten in het vizier: stamgasten, buurtbewoners of misschien wel een van zijn familieleden.
Los jij deze moordzaak op?

Boek dit uitje

Moordspel After Dinner

In driesterrenrestaurant Tour de Blanc wordt restaurant eigenaar Dick Tevreden vermoord. Hij ligt dood in de lobby! Wie ó wie van de gasten heeft gelegenheid en motief om de heer D. Tevreden te vermoorden.
Help jij rechercheur Young Blood om deze moordzaak op te lossen?

Boek dit uitje

 

Moordspel Blauw Bloed

Baroness Von Rozenburg organiseert een banket om geld in te zamelen voor een van haar liefdadigheidsinstellingen. Haar gasten bestaan voornamelijk uit hoog geplaatste adelijke met een aanzienlijk vermogen.
Het banket blijkt een groot succes maar niet voor de barones. Zij wordt de volgende dag dood in de bibliotheek gevonden.
Weet jij deze moordzaak op te lossen?

Boek dit uitje

Moordspel The End

Na afloop van de filmpremière wordt op de after party hoofdrolspeelster Jasmina Jansen vermoord. Nog voor de politie op het plaats delict is, heeft de aanwezige pers het nieuws al naar buiten gebracht. Het is een drukte van jewelste. Iedereen wil weten wat er is gebeurd.
Rechercheur Young Blood moet snel handelen om alle getuigenissen en sporen vast te leggen. Help jij hem om deze moordzaak op te lossen?

Boek dit uitje

Moordspel Het Kerstdiner

Het is een gezellig samen zijn op landgoed Manorwell. De heer de Koning heeft dit jaar niet alleen zijn familieleden uitgenodigd voor het Kerstdiner maar ook zijn medewerkers van ‘Win or Lose’.

Boek dit uitje