Uitjes in Deventer ®

Uitjes in Deventer.nl - Rondvluchten

Spectaculaire rondvluchten boven DeventerWij bieden diverse rondvluchten per Cessna met garantie voor een prachtig uitzicht boven de IJssel.
 
€ 35,00  p.p.*  (15 minuten) - Apeldoorn en Paleis Het Loo
Indrukwekkende rondvlucht boven Apeldoorn en Paleis Het Loo, Julianatoren en Apenheul. De vlucht wordt gecombineerd met een uniek uitzicht op het watersportgebied Bussloo.

€ 58,00  p.p.*  (30 minuten) - IJsselvlucht
Een bijzonder interessante vlucht waarbij de grillige kronkels van de IJssel gevolgd worden. Vanaf Deventer vliegt u naar Dieren. Terug gaat de vlucht langs de langgerekte Veluwezoom.

€ 58,00  p.p.* (30 minuten) - Acht kastelen vlucht
Acht prachtige kastelen bij Vorden en Ruurlo kunt u nu in één keer vanuit de lucht bekijken met een haarscherp zicht op de sierlijk aangelegde tuinen.

€ 80,00  p.p.* (45 minuten) - Arnhem/Betuwe vlucht
Richting Betuwe koersend kruist u de Rijn bij Arnhem. In westelijke richting over de Betuwe ziet u de Grebbeberg. Hier vandaan vliegt u via de Hoge Veluwe en het Slot Hubertus terug.

€ 80,00  p.p.* (45 minuten) - Veluwemeer vlucht
Over de prachtige bossen van de Veluwe vliegt u naar het pittoreske vestingplaatsje Elburg. Over het Veluwemeer vliegend heeft u een prachtig panorama over het vlakke Oostelijk Flevoland en het bekende Walibi Flevopark. Dan naar het Harderwijkse recreatiestrand en het Dolfinarium. Via het Uddelermeer en Apeldoorn vliegt u weer terug naar het vertrekpunt.

€ 97,00  p.p.* (60 minuten) - Giethoorn vlucht
Langs de IJssel vliegt u naar het schilderachtige, waterrijke plaatsje Giethoorn. Geniet van het water, de nostaligische boerderijtjes en de prachtige natuur.
 
.Alle vluchten worden uitgevoerd met de hoogstmogelijke precisie en veiligheid
.Inclusief: WA-verzekering, landingsgelden en extra inzittendenverzekering
.Er geldt een weekendtoeslag van 20 euro voor de zaterdag, zondag en feestdagen
.Exclusief btw en 15 euro reserveringskosten per boeking
 
Meer info?
Bel 05 505 1455
of mail info@uitjesindeventer.nl

Uitje reserveren?
Boek een rondvlucht nu!