Uitjes in Deventer ®
Groepsuitje Deventer + + + Bedrijfsuitje Deventer + + + dagje weg Deventer+++uitjes in Deventer+++stadswandeling Deventer+++uit in Deventer+++dagje uit Deventer+++kookworkshops Deventer+++evenementen Deventer+++workshops Deventer+++activiteiten Deventer + + + Uitjes en eten: Culinaire Koldertocht+++Happen en Stappen+++Culinaire Zwerftocht+++Koldertocht Sjiekdefriemel+++Kookworkshop Tapas+++Moorddiner+++Bedrijfsuitjes: City Experience+++Levend Sudoku+++Prison Break+++Historische Kilometer + + + Een groepsuitje in Deventer? Geen probleem! Kom naar Deventer voor een teamuitje, familiedag, bedrijfsuitje, workshop, spel, budget uitje, koldertocht, vrijgezellenfeest of weekend weg. ***Meer info? Bel ons nu!*** + + +

Theatersport

€ 34,50  p.p.*

Meerdere teams spelen een wedstrijd tegen elkaar. Elk team wordt uitgedaagd een scène te spelen waar het publiek zich mee mag bemoeien. Tijdens een theatersport wedstrijd kan het publiek met rozen en sponzen gooien om zo goed- of afkeuring te laten blijken. Drie strenge rechters beoordelen de bijdragen. De winnaar van de theatersport wedstrijd neemt de gouden roos mee naar huis.
Bij theatersport bepaalt het publiek de thema's en onderwerpen van de theatersport-scènes die gespeeld gaan worden. Theatersport is met name leuk als er bepaalde thema's binnen het bedrijf spelen, bijv. een fusie, een innovatie of een nieuw beleid. Theatersport kan vaak meer verhelderen dan urenlange gesprekken over thema's. Het relativeert, brengt mensen aan het lachen en zet mensen aan het denken.
Ook is Theatersport heel geschikt als event, bedrijfsuitje of special break tijdens een seminar of congres.  Doel: een combinatie van bespreekbaar maken van een thema, het motiveren van medewerkers en een bijzonder bedrijfsuitje.

*Duur: 3 – 4 uur.

*Prijs berekend op basis van 25 personen.

*Minimaal 15 personen, maximaal 60 personen.

*Inclusief: professionele begeleiding door 2 acteurs, locatiekosten, koffie en thee.

*Exclusief: btw en € 15 reserveringskosten.

Wilt u meer informatie? Neem dan direct contact met ons op.