Uitjes in Deventer ®
Groepsuitje Deventer + + + Bedrijfsuitje Deventer + + + dagje weg Deventer+++uitjes in Deventer+++stadswandeling Deventer+++uit in Deventer+++dagje uit Deventer+++kookworkshops Deventer+++evenementen Deventer+++workshops Deventer+++activiteiten Deventer + + + Uitjes en eten: Culinaire Koldertocht+++Happen en Stappen+++Culinaire Zwerftocht+++Koldertocht Sjiekdefriemel+++Kookworkshop Tapas+++Moorddiner+++Bedrijfsuitjes: City Experience+++Levend Sudoku+++Prison Break+++Historische Kilometer + + + Een groepsuitje in Deventer? Geen probleem! Kom naar Deventer voor een teamuitje, familiedag, bedrijfsuitje, workshop, spel, budget uitje, koldertocht, vrijgezellenfeest of weekend weg. ***Meer info? Bel ons nu!*** + + +

Uitjes in Deventer - groepsuitje The Hunt in Deventer

Vanaf 200 personen          € 20,00  p.p.
120 t/m 199 personen       € 22,50  p.p.
60 t/m 119 personen         € 25,00  p.p.
20 t/m 59 personen           € 30,00  p.p.
15 t/m 19 personen           € 35,00  p.p.
08 t/m 14 personen           € 43,00  p.p.
exclusief btw en reserveringskosten 

Beleef de stad eens op een andere manier!
In dit dynamische programma staan slim samenwerken en het bepalen van een goede tactiek centraal. Altijd goed geweest in spoorzoeken? Zoek dan nu het spoor dat naar Mister Unique leidt. Om Mister Unique te vinden gaat u eerst op zoek naar Mister X en Mister Y. Zij lopen als onbekenden in de binnenstad rond en hebben essentiële informatie voor het vinden van Mister Unique. Het gezelschap wordt in meerdere teams opgesplitst. Door slim en tactisch samen te werken kunt u Mister Unique ontmaskeren.
Elk team krijgt een mobiele telefoon, een kaart van het centrum van de stad en een vragen-formulier mee. Op de kaart staan punten ingetekend waar de antwoorden op de vragen zijn te vinden. Deze antwoorden vormen bij elkaar de codes. Een juiste code wordt via SMS doorgegeven en daardoor wordt het steeds makkelijker om de grote onbekende te vinden. Welke groep is de beste spoorzoeker en vindt Mister Unique als eerste?

.Tijdsduur 3:00
.Instructie en begeleiding
.Gebruik materialen
.Consumptie
.Reserveringskosten 15 euro per boeking

Meer info?
Bel 055 505 1455
of mail info@uitjesindeventer.nl

Uitje reserveren?
Boek The Hunt nu!


TripIndicator
Leuk stadsspel en we hebben ook nog wat van Deventer gezien!
Familie Van Doorn